neljapäev, 23. september 2010

Teatrihooaeg alaku!

Õhtud on märkamatult pimedaks ja vihmaseks muutunud, mis tähendab seda, et teatrihooaeg on kätte jõudnud ning juba ongi esimene ports teatripileteid diivanilaual ootamas :)

Seega viimane aeg minu jaoks likvideerida võlg blogi ees, kust puudu 2 sissekannet kevadiste teatrikülastuste kohta.

Bjarni Haukur Thorsson "Isa"
Lavastaja: Andrus Vaarik
Monoteater

"Isa" on jätk "Ürgmehele", mis annab mõnusalt humoorika ülevaate alates lapse saamise mõtte hetkest kuni lapse kolme aastaseks kasvamiseni.

Etendusel, mida mina vaatasin, mängis peaosa Jan Uuspõld. Minu arvamus temast kui näitlejast oli enne "ürgmeest" pigem negatiivne kui neutraale või positiivne. Peale "ürgmeest" arvamus muutus ning peale "isa" muutus see veel paremaks :) Ma arvan, et kõik kes seda vaatamas on käinud, on rohkem kui rahul ning need, kes ei ole veel näinud.. MINGE VAATAMA :)

Walt Disney "High School Musical"
Lavastaja: Andres Dvinjaninov
Nukuteater

Nagu ka nimi ütleb, on tegemist keskkooli lastega. Peategelasteks poiss ja tüdruk, kes kohtusid koolivahejal ning peale vaheaega kooli minnes avastab poiss, et neiu on tema koolis uus õpilane. Koos kandideerivad nad kooli muusikali peaosadesse, kuid see ei ole kõikidele meelt mööda ...

Tüüpiline hollywoody film, mis suunatus teismelistele. Erilist teatrielamust see täiskvasvanule küll ei paku, kuid siiski oli päris vahva paar tundi toredat muusikat kuulata ja seejärel kohvikus sõbrannaga juttu ajada :) Kel vaatamata jääb, siis millestki ilma küll ei jää.