neljapäev, 31. detsember 2009

Homsest..

Enne homse saabumist tahaks veel ühe asja ära õiendada - uue aasta edukaks ja suurepäraseks mõelda, ning ühtlasi taas veidi uuema alguse puhul tavapäraseks saanud jaanuarikuine lubadus ära vormistada. Väike traditsioon meil Eretiga juba iga aasta mingi koera saba ette võtta ja sellest üle saada. Ette rutates võib küll öelda, et selleaastased lubadused tunduvad küll pigem suurte paksude koerte, mitte koera sabadena, aga noh – pole midagi, millega me hakkama ei saaks :)

Homne päev on kahtlaselt lähedal, võtaks veel, mis võtta annab. Sest sest sest, vähemalt jaanuar tuleb meil piinarikas. Heas mõttes piinarikas, kuna tegu on puhtal kujul võõrutusraviga. Seda endale teadvustades ja lubadusest kinni pidada tahtes pidime lõppsooviga kompromissile jõudma ja jaanuarikuiseks eesmärgiks pool maad lõppeesmärgini ära käia! Okei okei, mis siin ikka keerutada, hingame sügavalt sisse ja käime lubadused välja:

- Eret: võõrutub kohvist. Doh, mina küll ei julgeks seda lubada, aga Eretil on plaan kindel. Kadestamisväärne plaan igal juhul. Leppisime nii kokku, et teineteise lubadusi „püüame pidada kuni esimese rikkumiseni“ :p

- Pirgit: võõrutub ületöötamisest. Doh, Eret küll ei julgenud seda lubada, aga Pirgit pidas seda piisavalt ihaldusväärseks, et oma tahtejõud ja mõistus mängu panna. Eret „püüab sellest kinni pidada kuni esimese rikkumiseni“ :p

Et üleminek liiga ambitsioonikas ja võõrutusravi liiga drastilisi pöördeid ei võtaks, otsustasime kompromisslubaduse kasuks:

- Eret võib nädalas juua 2 doosi kohvi;

- Pirgit võib peale 19.oo tööd teha 2 päeval nädalas;

SEE nüüd siis oligi SEE – THE plan for the January.

Kuigi me peame muidugi ise hakkama saama, annab siinkohal nende kirja panemine kõigile ilusa võimaluse meid meie tegudes toetada. Kui Eret nillib kohvimasina läheduses, siis olge head töökaaslased ja sõbrad, pakkuge talle teed. Kui mind on 18:55 onlines busy-na näha, siis halvemal juhul on kambakat vaja aga kergemal juhul piisab ühe inimese jõust, et mulle mu lubadusi meelde tuletada.

Ette tänades,

Suured Lubajad

2 kommentaari:

Pirgit ütles ...

just for the record... mina olen kohvi joonud juba rohkem kui rubla eest, niiet sry love, minust sulle erilist toetajat kohvi jätmise suhtes ei ole..

Eret ütles ...

Reaalsus on see, et kohvist ei ole võimalik ennast võõrutada kui ei võõruta ennast pikkadest tööpäevadest või varajastest hommikutest.. ehk siis sel aastal pean ma paraku ütlema, et kukkusin läbi.. ESMASPÄEVA HOMMIKUL ON KOHVI VAJA... JA SUUREMATES KOGUSTES...