pühapäev, 31. juuli 2011

Naelikud kapist välja ja rajale!

Staadionil pole juba aastaid trenni teinud ning kergejõustiku võistlustel osalmisest on veel rohkem aastaid möödas, kuid nüüd tuli ühtäkki minna võistlustele, esindama Nordeat ja seda kohe mitmevõistluses.

Mis siis ikka, tuli naelikud voodi alt välja otsida, tolmust puhtaks pühkida ning suund Pärnu poole võtta. Ootusi tulemuse osas ei olnud mingisuguseid, kui siis vaid seda, et mitte päris viimaseks jääda... Stardilisti vaadates tekkis küll väike hirm, sest pole vist enne ühelgi kergejõustiku võistlusel osalenud kus nii palju osalejaid .. nimekirjas oli üle 50 naise.

800m stardini ei olnud just väga palju aega jäänud kui teavitati "väikesest" ümberkorraldusest: rohke osavõtjate arvu tõttu pannakse 100m ja 800m jooks kokku, st et 100m aeg võetakse 800m esimese 100m järgi. Esimene mõte on, et see peab olema kellegi haige nali, paraku see nii ei olnud. 800m jooks nägi siis reaalsuses välja see, et 100m annad minna nii kuis jaksad ja siis ülejäänud 700m mõtled et kuidas nüüd lõpuni vastu pidada... ei olnud just kõige meeldivam.

Hoolimata segastest asjaoludest lõpetasin võistluse 4.nda kohaga. See on küll koht, mida keegi üldjuhul saada ei soovi, sest esimene kes medalist ilma jääb, aga arvestades oma ettevalmistust olen ma ikka rohkem kui rahul. Peab oma vanale treenerile sügava kummarduse tegema :)

Kommentaare ei ole: