teisipäev, 10. oktoober 2006

International night for MEI

Eelmine reede toimus minu ja Anneli poolt korraldatud International night MEI programmile, ehk siis meie kursale :) Kui reedel koolist koju minnes valdas meid mõlemeid must masendus, et pidu kukub haledalt läbi, sest peaaegu kõigilt, kellelt küsisime, saime vastuse, et ei, me ei tule peole, kuna kes oli liiga väsind või kel olid juba muud plaanid.

Lõpuks trammi peale jõudes, kohtasime esimesi tuttavaid nägusi, mis viitas sellele, et vähemalt peale meie kahe on veel inimesi tulemas. Paar peatust hiljem tuli veel paar tuttavat nägu samale trammile ning sihtkohta jõudes ootas veel nii mõnigi tuttav nägu ees :) Asi hakkas juba lootust andma.

Kohalikus supermarketis oma alkoholi varusid täiendanud, seadsime kogu kambaga sammud peo poole. Kohale jõudes leidsime eest juba saiu küpsetavad sakslased :) Maru vahva. Mõne aja pärast käis köögis tihe sehkendamine ja kõik valmistasid oma toite ette. Peaegi kattus laud erinevate riikide rahvustoitudega... mmmmmõnus. Osasi asju ei olnud küll näinud, aga maitsesid hästi :) Kui nüüd aus olla, ega siis täpselt ei tea küll, mis kõik ära sai söödud...
Eesti toitdest olime kaasa võtnud kommi ja kõrsikuid ning kohapeal tegime sproti ja kilu võileibu.. jooki oli esindamas loomulikult Vana Tallinn, mil oli väga suur menu ;)

Kokkuvõtteks võib öelda, et väga lahe õhtu oli ja need, kes olid viitsinud kohale tulla ja veidi vaeva näha, need ei kahetse seda. Nii mõnigi kompliment on saabund meie aadressil tänu avaldustega meeldiva õhtu eest :)

Kommentaare ei ole: