teisipäev, 23. jaanuar 2007

Läti ja lumetorm

Spontaansus on mulle alati meeldind ning eelmine laupäev oma teekonnal Tartusse otsustasime otsa ringi keerata ja hoopis Lätti LIDOsse sööma minna.. mõeldud tehtud ja 4 tunni möödudes olimegi kohal (mina, Lauri, Pirgit ja Christian). Olenemata sellest, et meil Läti kaarti ei olnud, leidsime koha siiski suht vaevata üles ja kuna kõht oli meeletult tühi, siis toit tundus veelgi maitsvam ja kõht oli natukese aja pärast punnis ja meel oli hea :D Kuna kell veel väga palju ei olnud, siis võtsime suuna edasi Jurmalasse, et külastada sealset veeparki ja mullivannis ning saunas leiba luusse lasta. Õnne kombel sai esimese korraga kohe õiges suunas sõidetud ja peaegi ka veepargis kohal :)

Peale kahte tundi lebotamist panime asjad kokku ja sõit kodu poole võis alata.. aga oh õudust.. ca 10min peale autosse istumist algas lumetorm ning nähtavus oli õudne ja teeolud veel õudsamad...mille tagajärjel kestis kojusõit 8h. Enamus ajast Lauri roolis ja teekonna lõpus mina.. aga kogu tee sai hirmul oldud.. igastahes kui lõpuks Rakveres auto sai ära pargitud langes kivi südamelt ja tuhat korda kergem oli olla.

Aga lumetormist hoolimata oli ettevõtmine lahe ja järgmise päeva pärastlõunal oli tore vaadata paksu lumevaipa maas, millest sel aastal kuni tolla päevani vaid unistanus olin :)

Kommentaare ei ole: