teisipäev, 23. jaanuar 2007

Tagasi Göteborgis

Nagu märkamatult on see kuu aega möödunud, mis Eestis sai veedetud ning nüüd olen jälle Göteborgis, kuhu vist sel korral kuni juunini jään, enne kui jala kodumaale tõstan.

Saabumine siia oli lahe närvide kulutamine tänu lennukite hilinemisele. Eestis, kui lennukile minemise aeg kätte jõudis, ei olnud veel lennuk saabunud.. peale mõningast hilinemist saime siiski pardale ja oleks nagu võinud õige aegselt õhku tõusta, kuid siis tuli teade kaptenilt, et lennuliikluse piirangute tõttu saame õhku tõusta alles poole tunni möödudes. Peale seda teadet läbis lennukit ehmatuse laine, sest nii mõnelgi tuli järgmisele lennukile ümber istuda ja lendude vahe ei olnud väga suur. Ka meie ehmatus oli suur, sest meie lendude vahe pidi olema 1h ja 20min, mis aga nyyd vähenes 20'le minutile. See ei oleksi nii lühike aeg kui tegu oleks olnud connected lennuga, kuid meil oli vaja vahepeal kätte saada oma pagas ja seejärel uus chek-in teha. Nii see siis läks, saime oma kotid lõpuks kätte ja jooks lennujaamas hakkas pihta.. koos 16kg kaaluva spordikotiga :D Aga jõudsime, täpselt viimasel minutil saime oma chek-in'i tehtud ja täpselt samal hetkel saime ka teate, et teine lend hilineb... Oi, selle teate eest 10min varem oleks vägagi tänulik olnud.. aga noh, mis siis ikka. Lõpuks hilines teine lend siiski ~45 min, mis tähendas seda, et tol päeval kooli ei jõudnudgi.. vähemalt loengusse mitte.

Igastahes nüüd olen ma õnnelikult kohal. Hommikul uksest välja astudes ootas mind meeldiv üllatus - taevast sadas laia lund ja maa oli juba meeldivalt valge. Peaaegu nagu Eestis :)

Kommentaare ei ole: