reede, 11. mai 2007

Eurovisioon

Eile õhtul sai siis vaadatud väikese eestlaste seltskonnaga Eurovisiooni ja loomulikult ka oma telefoni arvet kasvatatud, et oma hääli ikka Eestile anda, aga kahjuks selleks siiski ei piisanud, et Eesti finaali aidata.

Samas oli väga lahe kuulata kuidas Rootsi televisiooni kommentaator Eestile kaasa elas :) Kui hääletamine oli lõppenud ja käes oli ümbrikute avamise aeg, siis Rootsi kommentaator lootis, et ümbrikust tuleks välja Estonia... Mitu korda kõlasid laused "Commoon, Estonia"; "Estland"... ja kui saatejuhid avasid ümbriku ja teatasid, et riigi nimi hakkab "T" tähega, siis tema hõiskas rõõmsalt "Yeeeee, Tallinn" :)

Kuigi Eesti finaali ei jõudnud oli siiski vaadata, et ka väljaspool Eestit elatakse meile kaasa :) Aga nagu keegi mainis, et peale seda uut süsteemi Eurovisioonil on Eestil suhteliselt raske finaali pääseda lihtsalt oma geograafilise asendi tõttu ... naabreid vähe ja isegi nendest kõik ei salli meid.

1 kommentaar:

taaniel ütles ...

irw@tallinn, kusjuures ma ei ole viitsinud juba vist viimased kolm aastat seda eurotsirkust jälgida, üsna mõttetu poliitiline crap, tahan 80'ndaid tagasi!