laupäev, 12. mai 2007

Göteborgs Varvet

Täna jõudis kätte see kaua oodatud päev, mil oli vaja minna Göteborgs Varveti starti - üks maailma kuulsaimaid poolmaratone üldse. Sel aastal saavutati jällegi osalejate rekord, mis tähendab siis seda, et starti ilmus üle 43 000 jooksja.

Mina ja Pirgit olime paigutatud 6ndasse stardigruppi (kokku 13) ja kandsime stardinumbrit 23 9xx. Mõtlesime, et meid pandi kokku koos sama tugevatega, kuid selles vist veidi eksisime, sest kuni finishini tuli endale teed rajada ning aeglasematest ja nõrgematest kuidagi mööda pääseda. Enamik võistlejad olid siiski viisakad ja nügimisel paluti vabandust, kuid ainukeseks negatiivseks kogemuseks sellelt võistluselt jääb mulle kukkumine. Joogipunkti läheduses lihtsalt tõugati ja tõmmati jalad alt ära... noh, juhtub, aga mis asja negatiivseks teeb on see, et tõukaja ei suvatsend isegi "Sorry" öelda :( Pirgit ei pannud seda tähele ja nii siis ta mul eest ära lippaski ja lõpuks vist mõne minutiga ka võitis...

Aga tunne on hea, kuigi põlved valutavad (aga see ei ole midagi uut) :) Läbisime raja ja oma esialgu planeeritud tulemuse (läbida rada alla 2h) saime ka täidetud :) Pirgit oli küll lõpus omadega natuke sassis... vähemalt inglise keel ei olnud enam kõige tugevam kui arvestada mis lauseid ta kombineeris --> "I'm so hungry for smth to drink" .. hihii... Järgmine aasta jälle ja siis tuleb juba aega parandada :)

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

päris lahe.. aga ise sõidaks heameelega sedamaad jalgrattaga..
seda segast ingliskeelt oleks taht ise ka kuulda :D
aga pilte tahaks näha ;)

risto

Anonüümne ütles ...

ja need karmid 'rõõmsad' näod pildil olid alles 4-5 km peal :D Selle näoga, mis oli 20 km peal ülesmäge viimast kilomeetrit vallutades, oleks võinud tonte hirmutada.. nagu ka selle inglise keelega, mida ma pärast viljelesin. vähemalt mu rootsi keel arenes võrdeliselt sellega, mida inglise keel kahanes.. Hur manga (kilo)meter kvar, hur manga?!?! :D ohh, ullu lahe oli :) varsti ehk saame näha ka neid tõeliselt õndsate nägude ja medalitega pilte :)

taaniel ütles ...

kas sa jooksid terve tee silmad kinni? päris lahe ekstreemsport, ma mäletan et ühes prodigy muusikavideos jooksid inimesed kinniseotud silmadega, fun oli vaadata, kuidas nii mõnigi täie auruga vastu posti jooksis :D