esmaspäev, 9. juuli 2007

Aerosmith

Lõpuks sai käidud ka ühel suuremat sorti kontserdil, milleks oli siis selle suve suurim rock kontsert - Aerosmith. Ega ma sellelt väga midagi ei oodanud, enne kontserdit meenus vaid mõni üksik lugu sellelt bändilt, kuid oh üllatust, kohapeal tulid enamus vanadest lugudest tuttavad ette :)

Kontsert ise meeldis väga, aga korraldusliku poole pealt annab ikka nuriseda küll. Kui algul lubati, et väravad avatakse kell 5 ja soojendusbänd astub lavale kell 6.30, siis mõni minut enne viite kuulsin juhuslikult raadiost, et kontsert lükatakse tunnikese võrra edasi - tehnilistel põhjustel. Noh, mis siis ikka.. ennegi juhtunud. Ei viitsi seda aega kuskil värava taga passida, seega sai aeg ära sisustatud õhtusööki nautides, koos Laurtsi, Pirgsi ja Christianiga. Poole kaheksaks otsustasime siiski kohale minna (siis oleks pidand uue aja järgi soojendusbänd alustama). Jõudsime siis sinna, aga staadionil vaikus, väravatest sisse ka veel ei saa... njah, tunni ajane hilinemine oli küll optimistlikult öeldud... aga õnneks väga kaua ootama ei pidand, sest väravad avati suht kohe peale seda kui meie kohale jõudsime, aga vaesekesed kes seal kella 5'st saati oodanud olid :S Igastahes, soojendusbänd astus lavale mõni minut peale üheksat (ehk siis ~2,5h peale esialgselt välja kuulutatud aega). Padar oli laval veidi üle poole tunni.. ja siis oli umbes 45min paus.. kus mängis vaid vaikne muusika.. ja lõpuks saabus siis kaua oodatud Aerosmith ja alates sellest hetkest oli kontsert lahe :)

Seega kokkuvõtteks võib öelda, et kontserti elamus oli lahe ... oleks ka siis läinud, kui oleks pidand ise piletid ostma. Aga rock kontserdit on naljakas istudes vaadata...

Kommentaare ei ole: