neljapäev, 21. jaanuar 2010

European Figure Skating Championships

Eile avati Euroopa Iluuisutamise Meistrivõistlused 2010. Kuna lõputseremooniale ei ole mul võimalik minna, siis otsustasin osaleda avatseremoonial. Mnjah, nn avatseremoonia oli minu arvates väga nõrk. Põhimõtteliselt oleks võinud avatseremooniale minemata jätta, millestki ilma ei oleks küll jäänud.

Avatseremooniale järgnesid paarissõitude lühikavad. Oi, see oli ilus :) Paarissõit on iluuisutamises ühtlasi ka minu lemmik. Mis mind tegelikult hämmastas on see, et sellise tasemega võistlusel on osalejate tase niivõrd erinev. Kui lühikava võitjapaar kogus 74.12 punkti, siis 20-s koht sai vaid 29.34 punkti. Eesti paar Maria Sergejeva / Ilja Glebov tegid oma hooaja parima esituse punktisummaga 47,60. Tõesti oli väga kena vaadata ning ei ole midagi ette heita, pigem soovida jõudu ja jaksu edaspidiseks :)

Neljapäeval meeste üksiksõidu finaali vaatama :)

1 kommentaar:

Pirgit ütles ...

Vaatasin ka netist avatseremoonia klippe ja ei saand aru mis toimub, et selline imelik ebahuvitav segasummasuvila nagu ongi avatseremoonia või.. ma oleks seal kohapeal olles vist läpaka lahti võtnud ja midagi targemat teinud :D:D