neljapäev, 7. september 2006

Welcome Dinner

Saabusin just Welcome Dinner'lt. Eelmise aasta MEI tudengid olid korraldanud laheda ürituse, kus uutel oli võimalus tutvuda nii omavahel, eelmise aasta MEI programmi tudengitega kui ka oma õppejõududega.

Eestis küll korraldasime üritusi, et nn rebased saaks tuttavaks vanema kursuse tudengitega, kuid kunagi ei ole kutsutud õppejõude... tegelt kui mõelda sellele, siis ma isegi ei tea, kas õppejõud tuleksid sellisele tutvumispeole... Njah, siin on tegelt asjad veidi teisiti.. siin teaduskond annab selle jaoks isegi raha ja ruumid, et omavahelist sotsialiseerumist kiirendada/edendada. TTÜ's on vist ka mingi võimalus peo jaoks raha saada, aga seda peab kaua ette planeerima ja konkursil osalema ja siis vaadatakse, kui palju ja kas üldse raha eraldatakse ja pärast peab veel raporti kirjutama kogu ürituse kohta.

Aga vahva oli ja väga positiivne, et selliseid asju tehakse. Loengus jagatakse küll inimesi gruppidesse erinevate projektide raames, et oleks võimalik tundma õppida võimalikult palju erinevaid inimesi, kuid sellise ürituse käigus suheldakse vabalt ja hoopis muudel teemadel kui projekte tehes. Kusjuures üks noormees (eelmise aasta tudeng) - meie praegune õppejõud -teadis isegi, et ma Eestist olen ... nime järgi ... ütles, et ma ju ta listis.. aga õnneks mitte veel blacklistis :) ... loodetavasti ei satu ma ka sinna.

Kokkuvõttes oli tore üritus, kus sai paljude uute inimestega tuttavaks, kelledest enamus olid mõnusad inimesed. Leidus ka mõni tropp, kes tuli meile jahuma, et skype on kommunistlik... aga noh, jäägu neile oma arvamus.. keegi ei käsi neil seda ju kasutada.

1 kommentaar:

Aive ütles ...

Jajah, meil peab selleks praegu taotlust kirjutama, et järgmine september raha saada :P Ja ega niisama peo jaoks ei taheta eriti anda.
Ehk siis tegeleme siin just aastatoetuste taotluse kirjutamisega ;)