laupäev, 2. september 2006

After work

Rootslastel on kombeks käia reedeti after workil. After work kujutab siis endast sellist asja, et iga reede, kas siis kell 4 või kell 5 (sõltub pubidest), minnakse pubisse või lihtsalt mõnda söögikohta, kus siis tuleb osata endale jook, mille peale sa saad taldriku ja võid süüa nii palju kui jaksad ja mõndades klubides/pubides saad veel 2 jooki ühe hinnaga :)

Eile siis võtsimegi osade eestlastega siin kamba kokku ja seadsime sammud klubi nimega Excet poole. Jõudsime kohale veerand tundi enne avamist, kuid juba oli väljas pikk järjekord. Lõpuks kui klubi avati ja me ukse juurde jõudsime, siis oli dokumendi kontroll, kuid meie õnnetuseks lasti sisse isikuid, kes olid sündinud aastal 1982 või varem, aga meie seas oli üks, kes oli noorem... seega mõningase mõttepausi järel otsustasime valida mõne teise koha, kuhu ikka kõik sisse saaksime.

Avenüül leidsimegi ühe söögikoha, kus mõned meist (kaasa arvatud mina) oma esimese after worki mööda saatsime. Aga järgmine reede läheme väiksema kambaga Excetisse :)

2 kommentaari:

Unknown ütles ...

See komme pole mitte kõikidel rootslastel, vaid ainult Göteborgi elanikel. :)

Aive ütles ...

Mäletan ka Göteborgi külastamisest seda komment :D Päris mõnus, võiks Tallinnas ka olla...