neljapäev, 17. jaanuar 2013

WinterXdream 2013

Eellugu:
Aasta viimasel päeval on pea ikka igasugu häid mõtteid täis, ei erinenud selle poolest ka 31.12.2012. Ühesõnaga, vaikselt omaette mõtiskledes tuli idee, et võiks ikkagi WinrerXdreamil osaleda. Selleks aga võistkonda vaja. Selles osas pikka mõtisklemist ei olnud vaja teha, vaid sai kohe avatud ühine chat Liina ja Kaciga ning idee neile välja käidud. Kac kahtles ja ütles, et on nõus kui Liina on nõus. Selle peale helistasin Liinale, et Kac on nõus, mille peale ka Liina nõus oli. Seega sain Kac-le öelda, et Liina on nõus ja registreerisin ruttu võistkonna ära :) 

Leppisime kokku, et võtame võistlust rahulikult -  sörgime natu ja matkame. Rõhku paneme seltskonna nautimisele ning lobisemisele, sest pole üksteisega juba ammu kokku saanud. Ühtlasin panime paika ka plaani, et peale võistlust premeerime ennast spa külastusega, sest võistlus toimus sel korral Ebaveres, mis on kiviviske kaugusel Rakverest, kus asub Aqva Spa.

Võistluspäev: 13.01.2013
Hommikul sai kokku pakitud pool elu ning see kõik autosse tassitud, sest ega ei suutnud ju otsustada mida selga panna. Kui Kadri peale korjasin, siis oli näha, et ta oli suhteliselt sama teinud, sest teda ei olnud asjade vahelt nähagi kui ta ukset välja astus. Rakverest võtsime peale ka Liina ning võistluskeskusesse jõudsime ca 40min enne starti. Kuidagi suutsime ikka jokutada, nii et kaartide avamise ajaks me stardialasse veel jõudnud polnud. Aga noh, polnud hullu. Mõni minut enne starti olime siiski edukalt stardis ja uudistasime kaarti ning tegime plaani ja siis kõlas pauk ja seiklus võis alata :)

Rahulik matk ning mitte jooksmine läksid meelest koheselt kui stardipauk kõlas. Liina tuiskas jooksujalu mäest üles ning mina ja Kac kannul. Peagi tuli aga puhtalt teelt põllu peale lumme sumpama minna, kuid see Liinat ja Kac-i ei seganud - kalpsasid nagu noored kitsed jooksujalu punkti poole. Aeg lendas ja punktid kogunesid ning vanad spordivigastused hakkasid endast märku andma (sel korral siiski mitte minul). Päris valus oli vaadata nii Liinat kui Kac-i -  jooksmisest oli saanud lonkamine, sest Liinal tegi põlv haiget ning Kac-l keeldusid tema puusasirgendajalihased temaga koostööst. Tsiteerides Kac-i "Ülevalpool vööd on kõik suurepärane, aga alumine osa on nõrk". Võtsime vastu otsuse, et kõige kaugemasse punkti ei lähe, sest liikumine oli muutunud aeglaseks. Samuti otsustasime kõrvale jätta edasipidi punktid, kus palju lumes sumpama peab, sest paks lumi ning ebatasane jalgealune muutsid neil liikumise veel rohkem väljakannatamtuks. 

 Tänu oma teokiirusel liikumisele hakkas külm, sest jalad olid märjaks saanud ning eelnevast jooksmisest oli ka nahk märg. Kui algselt oli eesmärk lisaülesanne ikkagi ära teha, siis vaevaliselt finishi poole liikudes ning ise külmast värisedes võtsie vastu ühise otsuse, et aitab küll -  lõpetame enne kui asi täiesti käest ära läheb. Tahame ju siiski seda päeva ja võistlust positiivse emotsiooniga meenutada. Nii jäigi -  finisheerusime ajaga 4h 59min ja kogusime 19 punkti 30st.

Täna, mõned päevad peale võistlust, võin ainult uhke olla meie üle, et meil nii palju mõistust peas oli, et uhkuse alla neelasime ning finisheerusime tund enne kontrollaega ja ei sundind endid poolvigastena edasi pingutama :) Väga väga vahva päev oli -  super ilm, super loodus, super seltskond! MÕNUS! :)

Järgmine aasta Haanjasse, et vallutada sealsed 40 tippu! ;)

Kommentaare ei ole: