teisipäev, 22. august 2006

Liseberg

Esimene hommik Göteborgis. Esimene asi mis mõttes on see, et saaks süüa. Kuna Janeli oli meid kutsund pannkooke sööma, siis võtsimegi suuna Janeli juurde. Janeli oli veel üsna unine, kuid alustas meie saabumisel kookide küpsetamisega. Kõhud täis söödud, suundusime Lisebergi ehk ühte suurimasse lõbustusparki skandinaavias.

Osad ostsid endale päevapileti ja käisid vist kõik atraktsioonid läbi.. osasi külastati isegi mitu korda. Mina, Lauri ja Anneli ostsime üksikud piletid kuna ilm oli nigel ja hullu sõitmistuju ka ei olnud. Mõtlesime, et võtame mõne rahulikuma ja laugete kurvidega atraktsiooni ette.. 'LisebergBanana' näis meie soovidele vastav ... mõeldud tehtud.. ronisime rongi ja sõit algas. Laugetest kurvidest oli asi väga kaugel ja rahulikust sõidust samuti, ühesõnaga kiljusime nii kuis kõri võttis.

Peale 4 tundi Lisebergis jõlkumist viskas vaikselt kopa ette, vihma ladistas ja varbad lirtsusid.. seega võtsime ette teekonna kõrval majja - Universumisse, kus sai vaadata kalu, külastada troopikamaja ja tutvuda erinevate leiutistega ja murda erinevid koode lahti.

Lõpuks jõudis õhtu kätte ja väsimus võttis võimust ja seega tuli ette võtta veel vaid toidupoe külastus ja seejärel koju... Rotarysse.

Kommentaare ei ole: