teisipäev, 15. august 2006

Suvine Kick-Off

Oli reede 11.aug varahommik ja nagu alati - oli uni. Lõpuks õnnestus siiski jalgele saada ja asjad kokku panna ning kontori poole teele asuda. Kontor oli praktiliselt tühi, nagu alati hommikul vara. Seadsin sammud köögi poole, et kohvi vesi keema panna ja silmad lahti saada, kui siis turgatas,et selleks ei ole vajadust, sest varsti tuli teekond piritale ette võtta, kus meie selle aastased suvepäevad aset leidsid.

Lõpuks õige kloostri värava üles leidnud, ootasime ka viimased saabujad ära ning kick-off võis ametlikult alata eelmise poolaasta kokkuvõtmisega. Kui kokkuvõtted tehtud ning firma parim politsei, tuletõrjuja, naljahammas ja kolleeg välja selgitatud ning kõhud nunnade juures täis söödud, võis teekond jahisadama poole alata.

Õlled ja rumm ja muu vajalik kraam auto pagassidest jahtide juurde tassitud, siis oli aega päikest võtta ja teisi oodata, et saaks regatiga alustada. Kui kõik puuduvad isikud kohale jõudsid, moodustati üks ilus pikk rivi pikkuse järjekorras, kus neljaks loendamine aitas välja selgitada meeskonnad. Sellega ühele poole saadud, võttis iga meeskond neile ettenähtud rummi ja muu vajaliku ning suunduti oma jahtide juurde ja regatt võis alata :)

Peale paaritunnist võidusõitu jõudsid kõik õnnelikult finshisse. Suurest sportlikust pingutusest olid kõigil kõhud tühjad ja kuna õhtusöögini oli veel veidi aega, siis tuli oma kõhtu veel järele jäänud rummiga täita või võitjatele kingitud shampusega :) Aga lõpuks jõudis aeg siiski nii kaugele, et võis siirduda restorani, kus meid ootas ees suurepärane söök ja jook :p Peale seda suundusid tugevamad Stereosse ja kuuldavasti veel tugevamad BonBon'i ... Mina Stereost kaugemale ei jõudnud .. tegelikult isegi ime, et ma nii kaugele jõudsin :)

Kommentaare ei ole: