kolmapäev, 21. jaanuar 2009

Eelmäng eesmärkidele

Olles nii out kui out, tulevad väga loomulikust kõik need mõtted, et mida küll teeks.. kui saaks, eksole. Muidu ka niikuinii olen Ereti ja teiste uusaasta-spordiplaanide tõttu tahtnud ka oma eesmärgid välja mõelda. Sest nüüdseks on ju varasemast niisama spordi tegemise rõõmust saanud hasart ja ambitsioon varasemaid tulemusi üle teha :)
Jama lugu küll, see eeldab ju vähe sihipärasust ja järjekindlust, mis pole just mu parimad sõbrad! Niisiis, esimene eeleesmärgike - järjepidevus tujude asemel :) Et jooksuringid oleks päevades planeeritud ja täidetud, mitte juhuslikud. Eretiga sai arutatud, 4-5x nädalas.Teiseks, riietumistegevuse armastama hakkamine on järgmine tore eesmärk. Uioi kui kaua võib üks tibi aega veeta, et saada spordivormi ja õue. Ükskord hiljuti spetsiaalselt võtsin aega, noh, 22 minutit :). Vaja on ju juukseid sättida, mõelda, mida selga panna!:D, juurelda, kas raatsida uusi tossusid kulutada, ipodi ja hetketujule vastavaid lugusid otsida, jne jne. Jooksmine on lihtne, jooksmine on mõnus, eelnev 22 minutit on tüütu, see tuleks nüüd kuidagi 10 peale tõmmata :) Kolmandaks, veel midagi, mis kipub laiskuse teed minema, võimelda ja harjutusi teha raskustest ära väsitatud selja heaks. Ja neljandaks, tegelikult tahaks taastada ka 2 a taguse harjumuse, nädalas korra-kaks kilomeetri ujuda. See on see, kui saab tasuta sporti teha. Väga tervislik ja vajalik ja mõnus sport. Kui vesi ainult alguses nii külm ja märg poleks.
Siis, kui nood mõttetud viitsimuslikud ja muud takistavad teemad on minetatud, võib hakata rääkima päris eesmärkidest - minutitest kilomeetritest ja sekunditest :) Panen kohevarsti need ka kirja!
Kui nüüd sellest viirusest eluga välja tulen, siis hakkan ilusaks targaks ja tubliks, järjekindlaks ja viitsivaks. Blink-blink.

Kommentaare ei ole: