esmaspäev, 5. jaanuar 2009

Uus aasta ja uue aasta lubadused

Igal aastal annavad paljud inimesed lubadusi, mida uuel aastal paremini teevad kui eelmisel. Kes lubab olla parem inimene, kes minna edasi õppima, kes rohkem trenni teha... Eile treeningsaali minnes võis tajuda, et ka sel aastal on päris paljud andnud endale lubaduse korralikult trenni teha, sest saal oli maksimaalselt rahvast täis. Kui paljud aga oma lubadustest kinni suudavad pidada selgub alles 12 kuu pärast.

Ei erine minagi hallist massist ehk andsin minagi endale mõned lubadused. Enamus on küll sellised, mida on raske mõõta ning mis ma pigem enese teada jätan, kuid on üks mille ka avalikult välja ütlesin: Tarbin korralikult oma põlve rohtu kuni kuur läbi saab. Ei kõla just millegi erilisena, kuid arvestadas selle löga maitset, on see siiski parajalt väljakutsuv, sest kuur kestab mitu kuud ja seda tuleb võtta iga päev.

Eelmisel aastal lubasime Pirgsiga, et terve jaanuari kuu jooksul ei söö shokolaadi :) Ja nii uskumatu kui see ka ei tundu, arvestades, milliste shokohoolikutega on tegu, suutsime me sellest ilusti kinni pidada.

Ka sel aastal plaanin ma oma lubadus(t)est kinni pidada ning endiselt loodan, et 2009 saab olema palju parem kui 2008, mis sest, et meil on majanduslangus.

Kommentaare ei ole: