pühapäev, 23. jaanuar 2011

EGO Lounge

Reede õhtu viis mind ja Marist EGO Lounge-i. Rahvast oli üllatavalt vähe, võib-olla oli veel kell liiga varajane, igastahes meile sobis. Võtsime endale nurgalaua ning seadsime ennast diivanil mugavalt sisse.

Kujundus on moderne, kuid siiski õdus. Võib-olla tekitas selle õdusa olemise asjaolu, et väljas oli juba pime ja vähese inimeste hulga tõttu sai vaikset muusikat nautida. Ühesõnaga, suht muhe koht õhtuseks istumiseks.

Teenindajateks on enamjaolt vene keelt kõnelevad isikud, kuid õnneks ei ole neil ka eesti keelega probleeme. Miks seda eraldi välja toon on selleks, et kui üks noormees meile jooke tuli tooma, siis vuristas ta kiirelt midagi vene keeles nii et mina ja Maris vaatasime üksteisele lolli näoga otsa ja hakkasime naerma, mille peale noormees siis eesti keeles küsis, et kas meie tellisime need ja need joogid :)

Joogid maitsesid hästi ja ka toit oli hea. Seda peab aga mainima, et creme brulee-d ei maksa EGO Lounge-s siiski tellida, sest see mis meile serveeriti ei olnud just creme brulee. Võib-olla unustas kokk lihtsalt karamelli glasuuri peale tekitada kuid ka see "kreem" meenutas oma maitselt pigem panna cotta-t kui creme bruleed.

Kommentaare ei ole: