pühapäev, 9. jaanuar 2011

Restoran Klafira

Aastalõpu lõuna sai peetud sellises kohas nagu Klafira kus pakutakse vene köögi parimaid palasi. Nagu ikka tuli alguses võtta ikka pits viina ja peale juua morssi, siis süüa pelmeene ning siis võtta veel paar pitsi viina ja veel morssi.

Interjöör on selline pooleldi venepärane, midagi on üle ja midagi on puudu. Mis, seda ei oska hetkel öelda. Teeninduse üle ei saa nuriseda, toidu üle natuke küll. Ei, toit ei olnud halb, kuid oleks oodanud midagi paremat. Kui aus olla, siis käsitsi valmistatud pelmeenid ei maitsend kuidagi teistmoodi (ei paremini ega halvemini) kui sügavkülmast võetud pelmeenid, aga maksid kordades rohkem ja portsjon oli ka pisike (võrreldes näiteks Troikaga).

Parajalt suure seltskonnaga oli tore koht istumiseks, kuid kas kahe sõbrannaga ka sinna niisama kohvitama läheks -- ei usu.

Kommentaare ei ole: