teisipäev, 28. veebruar 2012

AirAsia ja Kuala Lumpur

Uus-Meremaalt Singapuri lendasime läbi Kuala Lumpuri ning lennufirmaks AirAsia. Kui langevarjuhüpet tehes ühe vanema inglise mehega rääkisime, siis tulid teemaks erinevad lennufirmad ning nende seas ka AirAsia .. ja selle inglise vanahärra kommentaar oli, et noh.. AirAsia puhul peate õnnelikud olema, kui neil üldse istmed lennukis on... Istmed olid, aga meeletult kitsad. Ma ei kujuta ette kuidas veidi suuremad isikud sinna ära mahuvad. Teenindus.. noh, seda ei olnud. Nii tõsiseid aasialasi kui need stjuardessid ei ole ma enne kohanud. Nii ebamugavat pikamaalendu ei ole enne olnud... piinarikkad 10h .. oi kui hea meel oli, kui Kuala Lumpuris sealt välja saime :)

Õnne oli siiski vaid napiks ajaks, sest Kuala Lumpuri lennujaamas ootas meid ees väga väga pikk järjekord. Mis järjekord oli, seda keegi ei teanud, aga kästi seista. Möödus järjekordne tund enne kui selgus, et tegemist oli turvakontrolliga ning sealt läbi saime.

AirAsiaga vabatahlikult küll enam ei lenda...

2 kommentaari:

Anneli ütles ...

Sa teinekord küsi lennufirmade kohta, millega ma olen pool Aasiat läbi lennanud. AirAsia on täiesti ok lendamiseks, kui reisid käsipagasiga ja lennupikkus ei ole rohkem kui 2,5h. Aga nagu iga odavlend ikka, siis pead teadma, mille eest on seal mõttekas kohe juurde maksta. :)

Eret ütles ...

No seal ei oleks ükski lisa midagi paremaks teinud, sest ruumi ei oleks see juurde tekitanud ja just ruum oli see, millest antud lennul väga väga puudu oli ..