teisipäev, 28. veebruar 2012

Wild thing, you make my heart sing..

Singapur võttis meid taas vastu meeletu niiskuse ning palavusega, mis vahelduseks on muidugi väga hea. Kuigi magamata ööst lennukis oli meeletu väsimus, siis oli kange tahtmine kohe hostellis magama minna, kuid seda me siiski ei teinud. Suundusime hoopis Singapuri loomaaeda.

Kui siiani olen ma erinevates loomaaedades ning -parkides imetlusega vaadanud erinevaid loomade showsid, siis täna Singapuris ma seda ei nautinud. Mitte sellepärast, et need kehvad oleks olnud. Ei, seda mitte. Lihtsalt olles näinud erinevaid loomi Uus-Meremaal vabas looduses, siis oli kuidagi tunne, et loomaaias nende showde tegemine on loomade piinamine.

Üldiselt on Singapuri loomaaed aga väga väga ilus. Hästi roheline ning loomadel on palju ruumi. Ma usun, et neil on seal hea :)

Meie kõigi südamed vallutasid aga leemurid. Mõni tuli ja hüppas juurde ning lasi endale pai teha.. nad on niiiiiii pehmed. Nummimeeter oli kohe põhjas :)

Peale päevast loomaaia ringi ootas meid õhtul ees Night Safari ehk öine loomaaia külastus trammiga. Põhimõtteliselt nägime samu loomi, mõningad olid uued ka. Aga kui aus olla, siis oma hinda see väärt polnud.

Only after the last tree has been cut down
Only after the last river has been poisoned
Only after the last fish has been caught
Only then will you find that money cannot be eaten
/An old Cree Indian saying/

Kommentaare ei ole: