pühapäev, 19. veebruar 2012

Picton --> Kairuru

Merelt tagasi saabudes võtsime ette teekonna Kairurusse. See tähendas aga seda, et meil õnnestus läbida ka imeliste vaadetega The Queen Charlotte Drive. Imelisi vaateid tõesti jagus ning lisaks oli veel tee ka parajalt käänuline, nii et elamusi jagus kõigile.

Kuna teeääres hakkasid tihenema ka viinamarjaistandused, siis otsustasime sisse põigata ka mõnda veinimõisa. Mõeldud-tehtud, ning õhtuks meil vein olemas oligi ja terve hulk pilte lammastest pealekauba.

Kui seni olime ööbinud kas siis lennukis või hostelis, siis Kairurus saime oma esimesse majakesse. Tegemist on farmimajutusega, mistõttu teepeal viskasime nalja, et ei tea mis kuuris me magame. Kohale jõudes ootas meid aga ees üllatus...positiivne!

Vauu.. milline vaade! Me asume mäenõlval - ca 500m kõrgusel merepinnast. Majas on olemas kõik mugavused ning lisaks on meil olemas rõdu ning oma hoov – mõlemad vaatega merele. Fantast!

Ja lisaboonusena saab siia vaid mööda super kurvilist mägiteed. Oeh.. tahaks, et taibike oleks siin, temaga oleks siin vahva :)

Kommentaare ei ole: