esmaspäev, 20. veebruar 2012

Another Day in Paradise

Täna hakkasime mööda lõunasaare läänerannikut alla poole sõitma ja taaskord sain rooli istuda mina. Oii, siin on nii mõnus sõita - need mäed ja need kurvid, kui vaid oleks auto mis normaalselt kiirendada suudaks, siis oleks super, sest meie kallis subaru liigub mäest üles üsna vaevaliselt.

Kuna päikesepõletusest oleme kõik siin enam-vähem taastunud, siis oli jälle aeg randa minna ja ennast päikesele näidata. Teepeale jäi meile ka üks fantastiline rand - Tiromoana - liiv helkis vastu nagu kuld, lained olid mõnusad ning lisaks oli see rand inimtühi.

Peale randa ootasid avastamist Pancake rocks, ning kuna päev oli juba õhtusse veerenud, siis plaanisime pannkoogi kaljude juures ka sealses kohvikus pannkooke süüa, sest kõht oli lainetes hullamisest tühjaks läinud. Kaljud olid täitsa olemas ning tõesti jätsid mulje nagu oleks tegemist pannkoogi virnadega. Pannkooke me aga süüa ei saanud, sest kohvik pandi juba kinni :( See-eest saime aga hostelisse jõudes kooki, mis perenaine meile saabumise puhul küpsetanud oli :)

Õhtu veetsime Hokitika linnakeses ning õhtustaisme india restoranis. Pimeduse saabudes läksime vaatama Glow-worm Dell-i, mis kujutas endast ühte kaljunõlva kus oli tuhandeid helendavaid putukaid, nii et jäi tunne nagu oleks jõulukuuse küünlaid terve kaljunõlv täis pandud. Äge! :)

Kommentaare ei ole: