neljapäev, 9. veebruar 2012

Bon Voyage!

Foto on tuuri pandud Aivelt :)

Nii uskumatu kui see ka ei tundu, siis jõudiski kaua oodatud puhkus kätte. Kui koguaeg tundus, et sinna on aega veel maa ja ilm, siis see aeg kulus komandeeringute ning muude reiside taustal lihtsalt kuskile ära.

Nagu juba kombeks, siis ei saa ju lennureisi kunagi ilma sekeldusteta kulgeda. Nii jäigi meie lennuk Helsinkist Frankfurti hiljaks ning lisaks sellele veel saabus valesse väravasse, mis tähendas meie jaoks kiireid liigutusi, et ikka oma Singapuri suunduvale lennukile jõuda. Sportlik vorm on meil kõigil hea, seega lennukist maha ei jäänud.

Lennuk oli suhtleiselt tühi ning seega oli meil võimalik natuke laiutada. Enne õhtusööki hakkas vaikselt ka uni tekkima, kuid nii selle kui ka söögiisu peletas järsku väljailmunud PRUSSAKAS. Ei taha uskuda, et see Lufthansa lennuki alaline kodanik oli, pigem pärit vast siiski mõne kaasreisija kotist, kuid sellegipoolest hoidis see meeled ärksad. Viskasime talle peibutiseks ühe kommi meie eesolevale istmele ning jäime lootma, et meid ta rohkem ei tülita. Nii oligi, või vähemalt me teda enam ei näinud ja loodame siiralt, et ta ennast ka meie kottidesse ennast ei peitnud.

Ärgates olimegi juba saabumas meie esimesse sihtkohta - Singapuri. Pikk lennureis oli möödunud suht lihtsalt :)

Kommentaare ei ole: