laupäev, 26. juuli 2014

Säh sulle päikeseline Zanzibar! - päev 39

Kuna täna oli ette nähtud järjekordne lebo bassu ääres ja mitte midagi tegemine, siis polnud plaaniski vara ärgata. Umbes poole 9 aeg ajasin ennast siiski püsti, sest kõht oli tühi. Panin ilusti kohe bikiinid selga ja rätiku kaardid ning päikesekreemid kotti, et hommikusöögilt saaks otse bassu äärde suunduda.

Uksest välja astudes vaatasid meile päikese asemel vastu hoopis pilvepoisid. See meid väga ei kõigutanud, sest suhteliselt iga hommik on siin pilves, aga lõunaks on ilusti pilved kadunud ja päike väljas. Täna aga ei olnud selginemisest väga märkigi. Hommikusöögi lauas saime hoopis esimesed vihmapiisad krae vahele.

Kuna bassu ääres polnud miskit peale hakata, siis kasutasin võimalust hoopis interneti avarustes ringi kolada ja uut reisi plaanida. Ilm keeras samal ajal ikka päris ära ning kerge vihma asemel tuli ikka korralik padukas. Päike paaril korral piilus pilve tagant, aga seda vaid korraks. Ehk siis sel ajal kui Eestis on meeletult kuum ja päikeseline suvi peame meie Zanzibaril vihmapühi! I do not like it! Tahan koju!