pühapäev, 20. juuli 2014

Viies päev mäel - ärevus ärevus ärevus (P32)

Esimene öö, kus mul polnud külm. Võib-olla tänu sellele, et pakkisin ennast lisaks soojale pesule ka lumelauapükstesse ning paksu fliisi sisse ja tõmbasin jalga 2 paari pakse sokke. Igastahes ärkasin alles 7:30, kui Bo meid äratama tuli. Hommikul nagu ikka tavapärased protseduurid ja siis minek.

Ees ootas jällegi 3-4 tunnine matk 4600m kõrgusel asuvasse Barafu Hut'i, mis on ühtlasi ka laager, kust me alustame oma teekonda täitsa tippu. Ja seda juba täna öösel!

Kuna kõrgust tuli koguda üle 600m, siis saime juba täitsa alguses korralikult järsu nurga all üles rühkida. 45minutiga olime suutnud tõusta 300m. Väike puhkus siin ja seal ning paar peatust pildistamiseks ja juba me laager paistiski. Selleks oli vaja vaid mäest alla minna ja siis veel mõnisada meetrit kõrgust koguda ehk uuesti mäkke ronida. Kogu teekond oli vaid 3,3km pikk ja selle läbimiseks kulus vaid 2h ja 30min. Tõeline Simba Team!

Laagrisse kohale jõudes viskasime koheselt telki pikali, sest jõudu pidi ju koguma, et öisel teekonnal vastu pidada. Vaikselt hakkas tuul tõusma ning selleks ajaks kui õhtust pidime minema sööma oli tunne, et tõuseme koos telgiga õhku. Et see tuul nii jube poleks, panin Armin 639 kõrvu paitama ja mõtlesin ilusaid ja häid mõtteid. Tegelikult oleks tahtnud juba teele asuda, sest see ootamine oli lihtsalt nii õudne. Isegi süda läks pahaks suurest ärevusest. Aga pole enam palju oodata - südaööl algab meie teekond tippu!


Kommentaare ei ole: